Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Mark Hofman | 11 november 2015
daily feature

De maandagdepressie is voorbij, de opstartproblemen van dinsdag zijn verholpen en de voorpret voor het weekend kan gaan beginnen. Het is woensdag en dat betekent dat we vooruitblikken naar de feesten van zaterdag en deze keer ook van zondag. Weet jij niet waar je heen moet dit weekend? Wij helpen je een handje.

Welcome to the Future

De zomer mag misschien voorbij zijn, maar dat betekent niet dat losgaan op Welcome to the Future onmogelijk is. Het festival wordt in Amsterdam gehouden en pakt groots uit. Met vier stages en vijftig artiesten verdeeld over twee dagen, kan het niks anders worden dan een keihard feest.

Voor meer informatie, check onze party agenda.
 

We Are Electric

De vorige edities van We Are Electric waren helemaal uitverkocht en gingen helemaal los. En met namen als Tchami, Baauer, Joris Voorn en What So Not op de line-up kan het niet anders dan een heel vet feest worden. Ook geven wij twee kaarten weg voor dit feest, dus check snel deze link.
Voor meer informatie, check onze party agenda.
 

Beatloverz 2015

Dirtcaps, Dyna, FeestDJRuud, Ummet Ozcan en Wiwek zijn een aantal namen op de line-up van Beatloverz 2015 en dat belooft wat. In de Cruise Terminal in Rotterdam gaat het aanstaande zaterrdag helemaal los, zorg dat je er bent!

Voor meer informatie, check onze party agenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws