Muziek van Armin van Buuren in de nieuwe Skylanders game

Thomas Keulemans | 18 oktober 2016
daily feature

Gamers opgelet! De muziek van niemand minder dan Armin van Buuren is onderdeel geworden van de nieuwste Skylanders editie, Skylanders: Imaginators. Skylanders is een computerspelserie, die wordt uitgegeven door Activision. De spellen worden gespeeld door het plaatsen van figuren op de 'Portal of Power', een apparaat dat de code van een figuur uitleest door middel van NFC (Near Field Communication) en daarmee het figuur als het ware 'importeert' in het spel als een speelbaar personage.

Armin van Buuren in Skylanders

In de nieuwe Skylanders: Imaginators game kunnen spelers muziek koppelen aan de door hun zelf gecreëerde personages. Onder de songselectie bevindt zich ook “A State of Trance” van Armin Van Buuren. Toen de immens populaire van Buuren de Amerikaanse gamebeurs E3 bezocht dit voorjaar, kwam hij daar in contact met game-ontwikkelaar Toys For Bob. 

'Vanaf het moment dat ik Skylanders Imaginators voor het eerst probeerde, voelde ik me meteen met de game verbonden. Niet alleen vanwege het speelplezier, maar omdat ik er echt van genoot om mijn creativiteit via mijn personage tot leven te wekken. Ik voel me vereerd dat spelers mijn muziek kunnen kiezen voor hun favoriete Skylanders, en ik kan niet wachten om de game thuis te spelen',

aldus Armin van Buuren.

LEES OOK: Eerste namen A State Of Trance bekend gemaakt

Meer mogelijkheden

De nieuwe mogelijkheden in Skylanders: Imaginators bieden jou als gamer veel meer creatieve keuzes dan voorheen, waaronder dus ook muzieknummers die je aan de Imaginators toe kunt voegen. Door de muziekstijlen van Imaginators kun je de persoonlijkheid van de game-figuren veel verder uitbreiden en ze zo van meer persoonlijke kenmerken voorzien. Het nieuwe Skylanders: Imaginators ligt nu in de winkel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws