Checken: Alesso's mix op Apple Music Beats 1 Radio

Thomas Keulemans | 11 januari 2017
daily feature

De 25-jarige Zweedse top producer Alesso wordt - niet geheel onterecht - vaak gezien als het vierde lid van wat eens The Swedish House Mafia was. De vier Zweedse dj's Steve Angello, Sebastien Ingrosso, Axwell en Alesso worden in elk geval vaak in één adem genoemd door hun vele samenwerkingen. Het jaar 2016 was voor Alesso een relatief rustig jaar, maar voor 2017 staan er tal van interessante nieuwe projecten op zijn to-do lijstje!

LEES OOK: Steve Angello komt in 2017 met nieuw album

Alesso maakt euforische mix voor Apple Music Beats 1

Zo begint Alesso, die vooralsnog vaak progressive house produceert het nieuwe jaar met een werkelijk super vette mix voor Apple Music's Beats 1 Radio. In Alesso's mix stuiten we op big room, progressive, euforic en zelfs pop, hetgeen maar weer eens aangeeft wat voor geniaal producer de Zweed is. Het is een voorbode van wat het nieuwe jaar allemaal voor moois zal gaan brengen, vooral op progressive gebied.

De mix is niet het enige wapenfeit van Alesso in het nog prille 2017; zijn naam duikt al op aardig wat line-ups voor grote festivals op, waaronder uiteraard ook Ultra Music Festival Miami in maart.

Beeld via Facebook-pagina Alesso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws