Herfstwandeling? Met deze podcasts maak je het nog leuker!

Partyscene Redactie | 3 oktober 2022
daily feature

De bladeren dwarrelen van de bomen en de laatste krachtige zonnestralen zijn een feit: het is herfst. Hét seizoen om een frisse neus te halen en te genieten van een herfstwandeling, waarna je weer knus binnen kan zitten. Daar hoort natuurlijk een grappig verhaal bij, of een mysterieuze moordzaak: het is maar waar je zin in hebt. Je luistert het allemaal op Podimo. We selecteerden zes podcasts die je niet wil missen tijdens deze laatste maanden van het jaar.

Jonge Jaren: 

Interviewer Ernst-Jan Pfauth ontleedt met bekende gasten, waaronder eigenzinnige televisiemaker Paul de Leeuw en Lowlands Festivalbaas Eric van Eerdenburg, de jaren voor hun doorbraak. Hoe vielen ze op? Wie hielp hen? Welke rol speelde geluk? Om zo jonge luisteraars te inspireren – en gerust te stellen. 

Mediteren met Nanne 

Nu de zomer is afgelopen, begint het echte leven weer. Dat brengt natuurlijk allerlei hectiek met zich mee. Met de Lief Leven meditatie podcast maak jij ruimte vrij voor jezelf. Lief Leven oprichters Julie en Nanne zorgen ervoor dat je de rust weer terugvindt.

Moordcast

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaadverhalen. Ze bespreken onopgeloste zaken en hebben het over belangrijke details. Kleine tip: luister niet voor het slapengaan…Brrr… Halloween tip? 

Skip intro 

In Skip intro praten journalisten Anke Meijer en Alex Mazereeuw je bij over alles wat er gebeurt op het kleine scherm. Welke serie moet je echt kijken? En welke juist niet?

Morning Aftertalk met Gaby Blaaser 

De hele dag druk geweest en toe aan wat meer luchtige stof? In The Morning After Talk gaat Gaby Blaaser in gesprek over realityshows. Dit doet ze samen met de deelnemers, en ook met presentatoren van de shows. Ze bespreken hierin hun ervaring over het werken aan een realityshow. Niet alleen wordt er besproken wat er op beeld te zien is, maar ook wat er achter de schermen nou echt gebeurde: een uniek kijkje in de keuken van de reality wereld. 

Hoe ben je zo?! 

De anti-zelfverbeteringspodcast waar je WEL een leuker mens van wordt. Psychologen en dikke vrienden Thijs Launspach en Lennard Toma zijn gefascineerd door persoonlijkheidsverschillen en geloven erin dat je jezelf niet hoeft te verbeteren, want je bent al goed zoals je bent. Maar kennis over psychologie kan wél helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen. In Hoe ben je zo?! onderzoeken we wat de verschillen zijn tussen persoonlijkheidstypes en geven we je handvatten om goed met je eigen persoonlijkheid én die van anderen om te gaan. Snappen hoe je in elkaar zit maakt je gewoon een leuker mens!

 

Verrijk je leven door te luisteren 🎧
Happy Fall! 🍁🍂

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws