Lady Perfect! - Een party voor de dames onder ons.

Peter Güldenpfennig | 11 februari 2013
eventsLP_front_webLady Perfect - The Experience Begins.. 

Op zaterdag 6 april staat Amsterdam geheel in het teken van de grand première van LADY PERFECT!

LADY PERFECT! Een vrouwvriendelijk event dat Amsterdam weer eens wakker gaat schudden, zal op zaterdag 6 april 2013 in The Sand Amsterdam van start gaan.

Mensen uit heel Nederland zullen samen feesten als 1: Met als 1 gezamenlijke doel – Plezier maken! Lady Perfect zal de lekkerste, hardste en zwoelste tunes ten gehore brengen waar R&B muziek gecombineerd zal worden met House.

Een perfecte nacht zonder zorgen, zonder stress, zonder ellende en zonder verdriet. Maak je klaar voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Niemand weet nog wat je precies kan gaan verwachten.

Durf jij de uitdaging aan? Ben jij er klaar voor? Heb jij zin in een echte party? It's time to share with you the next level of entertainment! The Experience Begins..

LINE UP
LadyPerfect heeft voor jullie een geweldige line-up weten samen te stellen dat geen introductie nodig heeft. De grote headliner van de avond is Shermanology. Dit trio zal de zaal op zijn kop zetten met hun geweldige live-act. Daarnaast zullen Irwan, Lady Bee, Michael Mendoza, Rishi Romero en de super talenten Rudy Lima en The Freshmen het dak eraf blazen. Voor de ladies zal GIO een exclusief live optreden geven en de host van de avond is niemand minder dan Jennifer Cooke.

EARLYBIRD TICKETS: €5,-
Speciaal voor de grand première van LADYPERFECT powered by GUESS worden er een exclusief aantal EarlyBird tickets beschikbaar gesteld voor maar €5,-. Let wel op dat de minimale leeftijd voor dit evenement is gesteld op 18 jaar en dat het hier ook geldt: OP = OP! Hierna zullen de normale tickets slechts € 10,- kosten. Tickets zijn verkrijgbaar op Ticketscript en bij alle Free recordshops in Nederland.

VIP
Om deze avond op een nog specialere manier te beleven zijn er een aantal zeer exclusieve vip tafels beschikbaar. Voor VIP reserveringen kan je mailen naar: info@ladyperfect.nl of bellen naar 0627198220. (Geen lange rij, entree tickets inbegrepen, parkeerplaats, fles sterke drank naar keuze inclusief frisdrank, snacks en een persoonlijke bediening)

VIP TICKETS: €35,-
Let op: beperkt aantal VIP tickets beschikbaar. Geen lange wacht rij, een exclusieve welkomstdrankje en hapjes, exclusief toegang tot het VIP balkon met een mooi overzicht op de zaal, aparte VIP bar en toiletten. Tickets zijn verkrijgbaar op Ticketscript en bij alle Free recordshops in Nederland.

Datum: zaterdag 6 april 2013 (zaterdag)
Tijd: 22:00 - 05:00
Locatie: The Sand
Adres: Mekongweg 5, Amsterdam
Website: http://www.ladyperfect.nl/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws