Producers gezocht voor Vinylized

Peter Güldenpfennig | 16 maart 2013
events


vinyl1Vinylized gaat weer op zoek naar nieuw producerend dancetalent. De negende editie van deze competitie is inmiddels  losgebarsten, producers kunnen tot 1 mei hun tracks inleveren en maken kans op een uitgebreid prijzenpakket, waaronder een workshop, studiotijd en een officiële release (op vinyl).

Vinylized heeft afgelopen jaren al opvallende winnaars afgeleverd. Onder de oud-deelnemers en –winnaars behoren Daniel Zuur, Arjuna Schiks, Sebastian Sleebos, Sebastien Lintz en Zoë Xenia. Het is dé plek voor ambitieuze danceproducers om zich te presenteren en een heuse muziekcarrière af te trappen.

Hoe gaat het in zijn werk? Ga naar de website van Vinylized en vul daar het inschrijfformulier in. Stuur vervolgens een mail met je track en promotiefoto naar vinylized at grap.net. Inschrijven kan dus tot woensdag 1 mei.

Een professionele jury (waaronder dj's als Michel de Hey, Terry Toner en Funkerman, maar ook muziekjournalisten en boekingsagenten) zal zich vervolgens buigen over de inzendingen. Uiteindelijk zullen er vijf finalisten bekend worden gemaakt, de winnaar zal in oktober, tijdens ADE Next, worden gepresenteerd.

Prijzen

Uiteraard valt er het een en ander te winnen:
- EP release op 12 inch vinyl en digitaal, inclusief remix
- Presentatie EP op ADE Next tijdens Amsterdam Dance Event
- Masteren EP in studio van SAE Institute onder begeleiding van een engineer
- Studiotijd met engineer bij SAE Institute
- Workshop over produceren van dance
- Producersgear en showcases

Dit is de winnaar van vorig jaar:

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws