Prikkel je zintuigen met Sencity Tenniversary

Peter Güldenpfennig | 26 maart 2013
events


Sencity, een event waarbij je muziek beleeft op een manier die je niet gewend bent. Volgens Sencity zelf kun je niet dichterbij 'de kern en de emotie van muziek' komen. Zo laten aroma- en foodjockeys de muziek ruiken en proeven en zorgen bewegende dansvloeren voor een bijzondere danservaring.

Op zaterdag 25 mei aanstaande keert Sencity voor het tienjarig jubileum terug naar haar hometown Rotterdam met ‘Sencity Tenniversary’. In de Maassilo zul je je zintuigen optimaal kunnen prikkelen met geur, smaak en muziek.

Line-up

Dirty house oprichter Vato Gonzales komt draaien. Daarnaast zal de band Chef’Special naast het verzorgen van hip-hop en reggaebeats een maaltijd klaarmaken voor de bezoekers. Ook komt de Nederlandstalige ska groep ROLF de Band en de slagwerkgroep Circle Percussion optreden. Voor meer info over de line-up, klik hier!

Sencity_Rotterdam_TenniversaryMuziek, geur en smaak

Naast bekende DJ’s maakt Sencity gebruik van verschillende zintuigprikkelende acts; aromajockeys en foodjockeys vertalen de emotie van muziek naar geuren en smaken. Iemand die de muziek niet of minder goed hoort, ervaart op deze manier toch heel sterk het gevoel achter het nummer. Ook zijn er video-textjockeys die extra beleving toevoegen aan de muziek met beeld, designs en tekst. De zogenaamde signdancers zetten een plaat om in een dans van gebaren. Sencity heeft in tien jaar tijd haar muziek- en dance-events naar een zeer hoog niveau getild. Van Sao Paulo tot Sydney, van Miami tot Johannesburg en door heel Europa staan jongeren -soms voor de eerste keer in hun leven- op de dansvloer en ervaren muziek in haar meest intense vorm.

Sencity Rotterdam - Tenniversary

Datum: zaterdag 25 mei 2013
Tijd: 21:00 – 04:00 uur
Entree: €17,50,- voorverkoop/ €20,- deur
Ga voor meer info en tickets naar www.your-sencity.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws