Dekmantel Festival

Peter Güldenpfennig | 27 maart 2013
events


dekmantel-posterEr is iets gaande op het gebied van techno en house in Amsterdam. Of eigenlijk is het dat al een paar jaar, want Dekmantel, het Amsterdamse collectief verantwoordelijk voor een aantal memorabele feesten en partijen in Amsterdam, bestaat inmiddels 6 jaar. Dit jaar organiseren ze een eigen festival dat zal plaatsvinden op 24 en 25 augustus in het Amsterdamse bos.

Het festival, wat simpelweg de naam Dekmantel draagt, is er een die past binnen de historie van feesten die Dekmantel al enkele jaren in de hoofdstad organiseert. Denk hierbij aan feesten waarbij oudgedienden en nieuw talent samen zorgen voor legendarische avonden.

De kans is enorm groot dat dit festival niet anders zal zijn. Wat dacht je van namen als Robert Hood (onder de naam Floorplan), Jeff Mills, Laurent Garnier, Underground Resistance, Legowelt, Surgeon en Ame? Zo’n line-up zie je niet vaak, zeker niet in Nederland. Maar Dekmantel speelt het klaar.

Het festival bestaat uit verschillende stages met eigen hosts. Deze vrijdag begint de kaartverkoop en de kans is groot dat deze snel op zijn .Wees er dus snel bij en bezoek de website van Dekmantel, maar niet voordat je de trailer hieronder hebt gezien!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws