7th Sunday Festival VIP treatment winnen?

Ivo Mollemans | 6 mei 2013
events


In het Brabantse Erp-Veghel weten ze van wanten. Al vijf jaar overigens, want op 19 mei is de lustrum editie van 7th Sunday Festival. Deze zevende zondag na Pasen staat in het teken van house, hardstyle, techno en nog vele andere genres. Van lekkere electro tot 90's house en harder. Ook is er, net als vorig jaar, ruimte voor een aantal live bands en andere leuke festiviteiten.

7thSundayFestival_1

 

Vorig jaar konden de 25.000 feestgangers uit hun dak gaan op sets van populaire namen als Martin Solveig, Hardwell, Dr. Lektroluv en Vato Gonzalez. Het worden dit jaar wederom tien podia met een top line-up, veel aandacht voor licht, geluid, sfeer en decor. De Pinksterzondag op festivalterrein De Roost in Erp-Veghel wordt ook in 2013 moddervet.

Wat: 7th Sunday Festival
Waar: Festivalterrein de Roost, Erp-Veghel
Wanneer: 19 mei
Line-up: o.a. Fedde le Grand, Laidback Luke en Housequake

7thSundayFestival_2

Wat houdt de VIP-treatment in?

  •  4 VIPkaarten
  •  Een envelop met drankmunten en eetbonnen
  •  Een oordoppenset van elacin.com
  • Een nieuw paar sneakers van sneakers.nl

Klinkt dit festival je als muziek in de oren? Jij kunt erbij zijn! Meedoen is simpel:

Fotografie: Christ Clijsen

 

Doe het lekker zelf met Club Judge

ClubJudge

'You be the Judge!' is het motto van Club Judge. Partygangers die graag hun ervaringen delen over clubs en events vormen samen het keurmerk Club Judge, dat (inter)nationaal zijn stempel drukt op de uitgaansscene. Dit platform is dé plek om te ontdekken waar jij moet zijn, dankzij de handige Partyfinder. Deze slimme speurneus onthoudt welke soorten clubs en events jij tof vindt en schotelt je het meest matchende aanbod voor. Maar dat is niet alles: Club Judge laat jou als 'Undercover Judge' clubs en events keuren door gastenlijstplekken weg te geven, waarna je een review invult.
Bezoek voor meer info www.clubjudge.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws