Zaterdag 11 mei – Crazyness & Boel op stelten, Harders Plaza

Peter Güldenpfennig | 10 mei 2013
events


Aanstaande zaterdag heeft Harders Plaza een uniek event op de planning staan. Zaterdag staan namelijk maar liefst 5 dikke dj’s achter de draaitafels waaronder Yellow Claw, Quintino en Michel de Hey! Check de teaser-trailer:

In de Main Area vind je het alles-mag-en-niks-moet concept Crazynezz waar o.a. Yellow Claw en Quintino de headliners zijn. In een van de 3 andere area’s is de kick-off van het succesvolle techno concept 'Boel op Stelten' te vinden waar technohelden Michel de Hey, Daniel Sanchez en Olene Kader de zaal op z’n kop gaan zetten!

Line-up:

Yellow Claw
Quintino
Daniel Sanchez
Michel de Hey
Olene Kadar LIVE

Naast deze topartiesten zijn de resident dj’s van Harders Plaza natuurlijk ook aanwezig om het feestje compleet te maken. Ook het Feest café en de Urban Area zijn deze avond gewoon open, voor ieder wat wils dus!

Tickets voor dit spectaculaire evenement kosten €12,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op www.hardersplaza.com of bij een Free Record Shop bij jouw in de buurt. Uiteraard zijn er ook gewoon tickets te koop aan de deur bij Harders Plaza.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws