Sunrise Festival

Ivo Mollemans | 21 mei 2013
events


België is goed op weg hét Europese dance festival-land bij uitstek te worden. Check bijvoorbeeld het nieuwe Sunrise Festival. Zij pakken het meteen groots aan: het festival telt maar liefst drie dagen, elf podia en 300 artiesten.

'Escape into Happiness' is het motto van het festival wat op 28, 29 en 30 juni in het Belgische Lille, zo'n 30 minuten vanaf Eindhoven, plaats zal vinden. Dankzij de elf podia biedt het festival plaats voor alle elektronische muziekstijlen en is er voor ieder wat wils aanwezig.

Knal bijvoorbeeld zondag op de French Kiss-stage (gehost door Pussy Lounge) met de 'Godfather of Hardcore' Paul Elstak, of waan je aan het begin van het weekend in de underground van Londen bij het podium met dezelfde naam, waar je de beste dubstep-beats hoort. Maar zorg in ieder geval dat je zaterdag bij de Sunrise Mainstage staat voor de hoofdartiest van het festival: de taart gooiende dj-held Steve Aoki. Andere podia zijn onder andere het  Hardstyle Open Air-podium (gehost door Bass Events), de Forest Hide-out (gehost door Girls Like Dj's) en het Berlin Blitz-podium (gehost door Unicode).

Het komt bijna niet voor dat een nieuw festival met zo'n dikke line-up komt. Een tipje van de sluier: Naast Steve Aoki zullen ook Zedd, Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano en Sidney Samson hun skills laten zien. Klik hier voor de volledige line-up.

Sunrise Festival
Waar: De Lilse Bergen, Lille (België)
Wanneer: 28, 29, 30 juni
Prijs: Vrijdag 27,50, zaterdag/zondag 39,50. Daarnaast zijn er combi-tickets verkrijgbaar.

Teaser

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws