Club done: feesten voor het goede doel

Ivo Mollemans | 23 mei 2013
events


Wil jij dansend de wereld helpen? Kom dan vanavond naar de Amsterdamse Chicago Social Club en steun een ontwikkelingsproject door je favoriete dj-team te supporten.

Club Done

Om het even helder te maken voor je: uit initiatief van Get It Done zijn drie Amsterdamse dj-teams de afgelopen drie weken via social media de strijd met elkaar aan gegaan om hun ontwikkelingsproject te promoten. Vanavond wordt de winnaar bekend gemaakt en wordt het project gerealiseerd middels de opbrengst van deze avond (kaartverkoop en donaties).

Wie steunt wat

amerika1 Dio en Geza Weisz – Zuid Amerika
Hiphop-artiest Dio en acteur Geza Weisz omarmen een project in Bogota en Colombia. Het doel is om gevangenisjongeren te begeleiden op hun terugkeer in de samenleving door een op hiphop geïnspireerd lesprogramma aan te bieden.

 afrika1Jim Aasgier en Girls Love Dj's – Zuid Afrika
Jim Aasgier (Yellow Claw) en Girls Love Dj's willen een project in Johannesburg realiseren. Ze streven naar het verbeteren van de leefsituatie van jongeren in een criminele omgeving.

 

 azie1Jaziah en Les Deux - Azië
Dj Jaziah en duo Les Deux richten zich op een project in Mumbai. Zij willen een het leven in de slums beter maken, door cursussen dans en visual arts aan een groep jongvolwassenen te bieden.

 

What to do

Verbeter ten eerste je karma door nog even snel te stemmen via deze link: www.getitdone.org/clubdone. Daarnaast is feesten en tegelijk het goede doel steunen best een goede combinatie toch? Ga vanavond dus los op deze succesvolle dj's en doneer eventueel een kleine bijdrage voor het winnende project. Ook kun je in een photoboot stemmen op één van de sexy Get It Done babes.

Club Done
Waar: Chicago Social Club
Wanneer: 23 mei
Tijd: 23.00-04.00
Prijs: Deurverkoop € 8,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws