Emporium

Ivo Mollemans | 23 mei 2013
events


De Matrixx flikt het weer: de negende editie van Emporium is net als afgelopen jaren compleet uitverkocht. Na voorgaande edities compleet in stijlen als De Gouden Eeuw (2012), The Myth of the Incas and Mayas (2009) en The American Dream (2008), wordt Wijchen zaterdag 25 mei omgetoverd in The Colours of India.

Emporium pakt ieder jaar uit met bijzondere stages, visuals en animatie en ook dit jaar zijn de berichten weer veelbelovend. Zo is de Mainstage omgebouwd als Indiase Taj Mahal (één van de zeven wereldwonderen).

Aanbod

empoHet festival telt in totaal acht stages, met ieder zijn eigen genre. Dat maakt dat Emporium een aanbod heeft waar iedereen gelukkig van wordt. Daarnaast is de line-up weer om te smullen. Artiesten als Nicky Romero, Crookers, Shermanology en Showtek zullen op de Main Stage hun performance neerzetten en ook artiesten als Bassjackers, Firebeatz, Julian Jordan, Noisecontrolers en Nosferatu prijken op het affiche.

Klik op de time-table voor een grotere weergave en zie het hele aanbod van deze dag!

Holi

Het Hindoeïstische Holifeest is helemaal hot en daarom zijn er deze zomer verschillende festivals georganiseerd om het Indiase gevoel rondom dit feest over te brengen naar Nederland. Naast onder andere het Mumbai Color Festival en het Holi Festival of Colours speelt nu ook Emporium in op deze trend. Er zal dan ook een speciale Holi Arena gecreëerd worden, waar vanzelfsprekend ook gekleurd poeder te koop is.

Weer

Hoewel het festivalseizoen nu toch echt begonnen is, laten de zomerse temperaturen laten nog even op zich wachten. Veel stages blijven open air, maar Emporium heeft wel besloten verschillende schuiltenten te plaatsen. Daarnaast heeft niemand zin in natte voeten en daarom krijgt iedere stage een houten dansvloer.

Report

Helaas niet aanwezig? Niet getreurd: Emporium is live te volgen via www.emporium.nl/live. Hier zie je  de optredens van de Mainstage, de Hardstylestage en verschillende interviews en reports. Daarnaast  vind je maandag een uitgebreid verslag van het feest op onze site!

 

Emporium
Waar: Recreatiegebied Berendock, Wijchen
Wanneer: 25 mei
Tijd: 12.00-0.00

Handig: download de Emporium app voor de time-table, de laatste info of stel je eigen dagschema samen.

Aftermovie 2012

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws