(Ver)koop je kaart via TicketSwap

Ivo Mollemans | 5 juni 2013
events


De kaarten van je favoriete festival zijn in verkoop gegaan. Helaas heb je net geen geld, tijd of zin om een kaart te halen. Een tijd later kom je erachter dat de tickets zijn uitverkocht. Haastig ga je op zoek op Marktplaats en sleep je uiteindelijk nog een kaartje in de wacht. Helaas moest je hier een dubbele prijs voor betalen en nog belangrijker: hoe weet je of de verkoper wel betrouwbaar is?

Of wat als je bent verhinderd voor dat leuke feest en je graag je kaarten wilt verkopen? Waar zet je deze te koop en kom je er überhaupt nog vanaf?

Ticketswap

TicketSwap zegt de oplossing te bieden. Via deze website komen vraag en aanbod bij elkaar. Vul in naar welk feest je op zoek bent en zie meteen of er een kaart wordt aangeboden en voor welke prijs. Zit je kaart er niet bij? Dan kun je een oproep plaatsen en krijg je bericht wanneer er een ticket wordt aangeboden.

Als verkoper zet jij je kaart voor een zelf te bepalen prijs op de pagina en heb je de mogelijkheid je verkoop te promoten op de website of op Facebook.

Betrouwbaarheid

De koper en verkoper loggen in met hun Facebook-account, waardoor je weet met wie je te maken hebt. Daarnaast checkt TicketSwap de barcodes van de aangeboden kaarten. De transactie gaat makkelijk en veilig via iDeal.

Kijk hier of jouw festivalticket er tussen zit!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws