Tomorrowland terug in eigen handen

Ivo Mollemans | 17 juni 2013
events


De oprichters van het populaire Belgische festival Tomorrowland en tevens broer van elkaar Manu en Michel Beers hebben de aandelen die ID&T bezat weer teruggekocht. Dit naar aanleiding van de overname van ID&T door de Amerikaanse organisatie SFX.

Door het terugkopen van de aandelen is Tomorrowland, dat in het laatste weekend van juli in het Belgische plaatsje Boom plaatsvindt, weer geheel in Belgische handen. Manu: 'Het had voor ons vreemd aangevoeld om in Boom te moeten samenwerken met een Amerikaanse investeerder.'

Daarentegen zijn de twee broers wel een samenwerking met SFX aangegaan. Hiermee willen zij het concept wereldwijd uitbreiden. De eerste stap is gezet met de eerste editie van TomorrowWorld die eind september in Georgia plaatsvindt.

Tomorrowland

In het weekend van 26, 27 en 28 juli is de negende editie van Tomorrowland. Het festival telde vorig jaar maar liefst 180.000 bezoekers vanuit de hele wereld. Het Belgische feest is zo populair, dat er dit jaar 90.000 kaarten voor de Belgische bezoekers waren gereserveerd. Deze waren volgens de organisatie binnen 12 minuten uitverkocht.

Naast de uitzinnige opbouw van de stages, bied Tomorrowland podium aan dj's van wereldallure. De gelukkigen die een kaartje hebben weten te bemachtigen, kunnen genieten van onder andere Armin van Buuren, Knife Party, Tiësto, Steve Aoki en Avicii.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws