Tomorrowland 2013: de verrassing zit in een klein hoekje

Peter Güldenpfennig | 29 juli 2013
events


Hoewel Tomorrowland lijkt te draaien om groot, groter, grootst, is er genoeg te doen en te beleven op de intiemere plekken die het festival biedt. We zetten de drie intiemste plekjes in het licht.

Samsung Secret Forest

Samsung_secret forest

Dit drijvende vlot ligt verscholen achter een poort in de vorm van een sleutelgat. Zodra je door de poort bent betreed je een stage omringd door bomen en planten. Het vlot zelf is voorzien van groen tapijt en heeft een klein barretje.

Ondanks de grootte was het steeds weer een dikke party op deze stage.
Wat had je hier niet mogen missen: Alvaro

Radio Modern

Radio_modern

Aan het water ligt Radio Modern. Hierop laat Radio Ultra Modern het hele festival dance uit verschillende tijdsperioden samensmelten. Dat betekent dus dixieland-jazz en swing met een beat, afgewisseld met mashups en classics. Ondertussen worden je ogen getrakteerd op komische shows van acrobaten en danseressen. Geen wonder dus dat iedereen die langs loopt steeds weer stopt om even te luisteren.

Wat had je hier niet mogen missen: Het rustpunt wanneer je aan het stagehoppen bent

Desperados

Desperados_club

De Desperados-stage is een stage waar outlaws hun gang gaan. Steeds weer verrassend, nooit voorspelbaar. Allerlei soorten muziek wordt hier samengevlochten tot een aantrekkelijk geheel waarbij je nooit weet wat je kan verwachten. Het enige wat vaststaat is dat het dansbaar is wat je hier voor je kiezen krijgt.

Wat je niet had mogen missen: Hindu Radio dj's

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws