ADE: Alda Events

Peter Güldenpfennig | 31 juli 2013
events


Tijdens het Amsterdam Dance Event van 16 t/m 20 oktober zal Alda Events diverse avonden organiseren door heel Amsterdam. Eerder maakten we al melding van Amsterdam Music Festival dat Alda samen met ID&T organiseert. Nu zijn daar drie evenementen aan toegevoegd.

Woensdag 16 oktober: Sander van Doorn in Escape

Sander van Doorn trapt af in de Escape. De dj heeft onlangs zijn nieuwe single 'Neon' uitgebracht en heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen als dj en producer. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen imprint op Spinnin', Doorn Records. Hierop brengt hij eigen werk uit maar laten ook andere producers van zich horen.

Donderdag 17 oktober: 10 years Armada Night in Escape

Armada, mede-opgericht door Armin van Buuren, is de veilige haven waar je terechtkunt voor alles wat maar met dance te maken heeft. Onder Armada vallen 26 labels en weten ze bijna ieder deel van het EDM-spectrum te raken. Onder andere Armin van Buuren, Alexander Popov, Andrew Rayel en Cosmic Gate zullen deze avond aantreden.

Vrijdag 18 oktober: Hardwell Presents Revealed in Amsterdam Passenger Terminal

Dannic, Dyro en natuurlijk Hardwell zelf, het label Revealed staat bekend als vooruitstrevend en vooral: toonaangevend. De presentatie tijdens ADE belooft dan ook heel vet te worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws