ADE: Hard Dance Event [17 okt. 2013]

Peter Güldenpfennig | 15 augustus 2013
events


Hardstyle groeit hard. Sinds enkele jaren wordt er daarom plek ingeruimd voor de hardere regionen van dance op het ADE. Net als vorig jaar is de Melkweg dit jaar dé plek om te zijn voor het wat stevigere werk. Hier zal een seminar plaatsvinden alsook een showcase verzorgd door Psyko Punkz.

Seminar

Tijdens het seminar komen er verschillende onderwerpen aan bod en zullen sprekers hun visie geven over de stand van zaken op het gebied van diverse onderwerpen. Het 'Blurring the Lines'-panel, bestaande uit Jim Aasgier en Nizzle van Yellow Claw, Önder Dogan (aka Murda Turk,) Boaz van de Beatz en Koen Bauweraerts (beter bekend als dj Coone), zal spreken over het vervagen van genres en stijlen.

Ook komt er een panel dat haar licht zal laten schijnen over de mogelijkheden van het vergroten van hardstyle in België. Sprekers zijn Marijn Venmans van Bass Events, Mark Carpentier, Jaime Hansler van Toffmusic en Jacky Core, oprichter van Cap'tain.

Showcase

De showcase wordt dit jaar verzorgd door Psyko Punkz. Op het moment van schrijven bezetten ze de studio met verschillende artiesten. Dit moet leiden tot een innoverende show tijdens de showcase.

Hard Dance Event

Waar: Melkweg, Amsterdam
Wanneer: 17 oktober 2013
Prijs: €25,- (seminar) / €17,- (showcase) / €37,- (combi)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws