ADE: Showcase Liwyn, canyoufeel.it, EEMM, Publicity Lab, Pilot Agency, Ally

Peter Güldenpfennig | 10 september 2013
events


Tijdens de eerste dag van het ADE zullen Liwyn, canyoufeel.it, EEMM, Publicity Lab, Pilot Agency en Ally in Club NL een showcase verzorgen met zowel Nederlande als internationale dj's.

ADE 2013 Showcase_ClubNLLiwyn is een betrekkelijk jong agency-kantoor maar heeft inmiddels al een flinke naam opgebouwd met in hun stal artiesten als Prok & Fitch, Rene Amesz, Erick Eerdhuizen en Bingo Players.

canyoufeel.it, het platenlabel en evenementen platform van DJ Funkerman en zijn kompaan Raf Jansen zijn ook aanwezig. Onder andere Funkerman zelf zal deze avond van zich laten horen.

Ook Eastern European Music Management (oftewel EEMM, verantwoordelijk voor ondermeer The Shapeshifters en Gramophonedzie in de Balkan) zullen er zijn met The Shapeshifters.

De twee PR-bureaus Publicity Lab uit Nederland en het Vlaamse Pilot Agency werken ook mee aan deze avond. Zij werken onder andere met artiesten als Nicky Romero, Hardwell, Marc Romboy, Black Sun Empire, Ramon Tapia en DJ Licious.

Als laatste is Ally aanwezig. Ally is een nieuwe software-tool bedoeld om het papierwerk van festivalorganisaties te vergemakkelijken.

Showcase Liwyn, canyoufeel.it, EEMM, Publicity Lab, Pilot Agency, Ally

Waar: Club NL
Wanneer: woensdag 16 oktober
Line-up:  DJ Licious, Beauriche, Funkerman, Erick Eerdhuizen, René Amesz, Prok & Fitch, Gramophonedzie, Maxim Lany
Prijs: gratis

Ga voor meer informatie hierheen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws