ADE: Mary Go Wild: 25 years of dance in The Netherlands - Official Book Release (Rabohall)

Rick Francissen | 11 september 2013
events


Eindelijk is het zover: woensdag 16 oktober wordt het boek ‘Mary Go Wild – 25 Jaar Dance in Nederland’ gepresenteerd in de Rabozaal van de Melkweg. Daarna gaan alle remmen los, dankzij een rij helden die het nachtleven de afgelopen 25 jaar kleur hebben gegeven: Joost van Bellen, Secret Cinema, Quazar, 2000 and One, Edwin Oosterwal, Michel de Hey, Steve Rachmad en Fierce Ruling Diva. Het event geldt als de officiële opening van het Amsterdam Dance Event.

Bezoekers kunnen een dampende avond verwachten, vol muziek van vroeger en nu, spectaculaire visuals gebaseerd op de gehele dancegeschiedenis en vele extra’s. Zo zal in de foyer van de Rabozaal een expo over de 25 jaar dance worden gehouden. Ook de boekpresentatie zelf is toegankelijk voor publiek. Het langverwachte Mary Go Wild zal dan eindelijk het licht zien.

Mary Go Wild vertelt in bijna 600 pagina’s de geschiedenis van 25 jaar dance in Nederland. Van de diepdonkere bassen uit de underground tot het vuurwerk op megafeesten in voetbalstadions. Door jaren research, meer dan 60 auteurs, beeldredacteuren en fotografen is Mary Go Wild het absolute standaardwerk voor liefhebbers van elektronische muziek en feesten. Een indrukwekkend naslagwerk, maar wel vol met sterke verhalen. Een must voor iedereen die ooit met zijn ogen dicht voor een speaker heeft gestaan. Het boek bevat bijna 1000 foto’s en ruim 140 interviews met kopstukken uit de dance, waaronder: Eddy de Clercq, Speedy J, Tiësto, Secret Cinema, Miss Djax, Armin van Buuren, Joost van Bellen, The Dreamteam, Paul Elstak, Chuckie, Junkie XL, Jeroen Flamman, Duncan Stutterheim, Ferry Corsten, Bart Skils, Roog, Chaos & L-Dopa, Nicky Romero, Laidback Luke, Gomes en vele, vele anderen.

Waar: Melkweg
Wanneer: Woensdag 16 oktober
Line-up:  Joost van Bellen, Secret Cinema, Quazar, 2000 and One, Edwin Oosterwal, Michel de Hey, Steve Rachmad en Fierce Ruling Diva
Tijd: 20:30 – 5:00
Prijs: €14,75 -

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws