Into the Woods Festival 2013

Rick Francissen | 12 september 2013
events


Into the Woods maakt het muzikale programma van de vierde editie bekend die plaatsvindt op 14 september 2013. Het decor is ook dit jaar weer het sprookjesachtige bos nabij het Openluchttheater amersfoort. Into the Woods wordt dit jaar uitgebreid met een extra podium zodat er meer ruimte is voor verschillende geluiden binnen de elektronische muziek. Het intieme karakter blijft behouden door de capaciteit van de stages niet uit te breiden.

Met het muzikale programma met artiesten als James Holden, Prosumer, Simian Mobile Disco (dj-set), Oliver Koletzki, Ivan Smagghe, Ryan Elliott, Egbert, Luke Abbott, Doc Martin, Medlar, Tom Trago & Elias Mazian, Guy J en Phon.o heeft het festival een zeer sterke en gevarieerde line-up samengesteld. Naast het bieden van een podium waar opkomend talent de kans krijgt om te proeven van een groot publiek, is er dit jaar voor het eerst een nieuw podium waar ruimte wordt geboden voor een breder scala binnen de elektronische muziek. Acts als Rangleklods, Sinjin Hawke, Jungle By Night Soundsystem, Roosevelt, Weval, Marius en Jameszoo bieden deze verruiming van de geest.

Into the Woods staat naast muzikaliteit, intieme sfeer en kwaliteit ook bekend om z'n creativiteit. Afgelopen editie hielpen bijna 180 creatievelingen mee om het festival volledig aan te kleden. De organisatie roept ook dit jaar alle artistieke geesten van Nederland op om te participeren binnen het festival. Creatieve plannen verwezenlijken kan door je in te schrijven via het puntmutsformulier op de website van Into the Woods.

Waar: Openluchttheater, Amersfoort
Wanneer: 14 september
Line-up: zie tekst en http://intothewoodsfestival.nl/
Tijd: 12:00 – 0:00
Prijs: Uitverkocht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws