321 Festival op het drielandenpunt

Rick Francissen | 12 september 2013
events


Zaterdag 14 en zondag 15 september vind het 321 Festival plaats op het drielandenpunt in Vaals. Deze bijzondere locatie wordt bezocht door een veelvoud aan grote artiesten. Opvallend is dat de muziekstijlen per dag verschillen.

Alleen op zaterdag is er de keuze uit hardstyle, big room en progressive. Een van de drie stages wordt betreden door Steve Aoki, Bassjackers en Marcel Woods. De tweede stage biedt hardstyle liefhebbers optredens van acts als Atmozfears, Crypsis en The Prophet. Verder kun je bij de derde stage terecht voor Pat Krimson, Critical Mass en 2Fabiola. Deze mix tussen big room, electro, hardstyle en progressive zullen voor een knallend feest zorgen.

De tweede dag wordt beheerst door deep-house, tech-house, minimal en techno. De grote headliner op deze dag is Chris Liebing die met zijn harde techno hoogstwaarschijnlijk de avond af zal sluiten. Ook Joris Voorn, Tube en Berger, Karmon, Michel de Hey, DVS1 en Marc Romboy zullen aanwezig zijn om het publiek een muzikaal stampende dag te bezorgen.

Voor de mensen die allebei de dagen willen bezoeken is het aan te raden een hotel of appartement in de buurt te huren want er is geen campingterrein. Daarbij is er aangekondigd dat er strenge controles op wild kamperen zullen zijn. Tickets zijn voor beide dagen nog beschikbaar en zijn te koop op de website van 321.

Waar: Drielandenpunt, Vaals
Wanneer: Zaterdag 14 en zondag 15 september
Line-up: zie tekst en website
Tijd: zaterdag 12:00 – 0:00 en zondag 12:00 – 23:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws