Life In Color goes Europe [14 dec. 2013]

Rick Francissen | 18 september 2013
events


Life in Color, een van de meest succesvolle partyconcepten uit Amerika komt in samenwerking met ID&T naar Europa.

Het concept is zes jaar geleden bedacht op feesten van universiteiten in Florida. De feesten zijn bestaan uit een show waarin licht, vuur, dans, energieke dancemuziek en verf lifeincolorsamenkomen. Vooral het laatste onderdeel maakt Life in Color een heel bijzonder concept. In het onderstaande filmpje is de sfeer al enigszins te proeven maar volgens de bedenkers van het feest weet je pas echt hoe geweldig het is als je het zelf hebt meegemaakt. Het concept lijkt wat op de Neonsplash-party's die hun weg naar Nederland inmiddels hebben gevonden.

Life in Color heeft in de VS al wat records gebroken en mijlpalen behaald. Zo zijn er inmiddels al 500 shows uitverkocht in 200 steden, zijn er stages op het Ultra Music Festival in Miami gehost en hebben de grootste dj's ter wereld zichzelf laten zien op de feesten van Life in Color.

ID&T heeft zaterdag 14 december als datum geprikt voor het eerste feest in Nederland. Het spektakel zal in Ahoy Rotterdam plaatsvinden. De kaartverkoop start op zaterdag 28 september om 10 uur 's ochtends. Er zijn 500 early bird-tickets beschikbaar die per stuk 45,- euro kosten. Bij elke ticket krijg je een uniek Life in Color T-Shirt en een fles fluoriserende verf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws