Partyoverzicht 27 en 28 september

Rick Francissen | 26 september 2013
events


Komend weekend zijn er genoeg feesten in verschillende clubs in Nederland te vinden. Het zijn er zelfs zoveel dat je snel het overzicht verliest. Daarom hebben wij er een aantal geselecteerd waarvan wij denken dat je erbij moet zijn.

Vrijdag 27 september

Op vrijdag moet je in Rotterdam en in Amsterdam zijn. In Rotterdam kun je naar club Bird, een bijzondere locatie vlakbij Rotterdam Centraal. Hier zullen verschillende muziekgenres voorbijkomen, waaronder house, UK bass, 2step en alles wat hierbinnen past.
In Amsterdam organiseert Give Soul een Glow In The Dark feest in club Air. Het concept wat eerder uitgevoerd is in Utrecht en Rotterdam belooft met een line up met Idu Imbernon, Pony en Clevage een goed deephouse/techhouse feest te worden.

Zaterdag 28 september

Op deze dag is er wederom een vette party in Rotterdam, maar ook in Utrecht kun je naar Central Studios voor een fijn housefeest. Hier is het jaarlijkse 'Herfstkriebels'. Het schuift grote Nederlandse namen naar voren, waaronder Martin Garrix, Sidney Samson, ROOG, Franky Rizardo en nog veel meer.
In Rotterdam kun je naar de Maassilo. Hier zullen internationale grootheden op techno-, deephouse- en techhouse-gebied iedereen meenemen tijdens 'Nachtduik'. Voorbeelden van deze grote namen zijn bijvoobeeld Solomun, David August en dj Rush.

Er staan dus een aantal goede feesten op het programma dit weekend. Wil je meer informatie over de feesten, klik dan even door zodat je op de event-pagina terecht komt van het feest dat je interesseert.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws