Partyoverzicht 4 en 5 oktober

Rick Francissen | 3 oktober 2013
events


Het is alweer oktober en dat is te merken aan de dalende temperaturen. Voor feestjes hoef je dus niet meer te rekenen op openluchtfestivals. Waar je je wel op kunt verheugen zijn goede clubfeesten. Diverse clubs,  verschillend van grootte en ieder met unieke concepten, maken dat je dit weekend genoeg te doen hebt. Wij geven je een overzicht.

Vrijdag 4 oktober

Vrijdag 4 oktober is het dierendag. In de eerste instantie denk je hierbij niet aan feesten maar de feestorganisatie Contra uit Rotterdam heeft hier een thema avond aan gekoppeld. Het maandelijkse terugkerende Contra-feest met elke keer een ander thema vindt zoals gewoonlijk plaats in Perron in Rotterdam.

In Eindhoven kun je terug naar de jaren '90 van de vorige eeuw. Bij 'Super 90's Party' speelt dierendag geen rol. Hier hoor je enkel de beste happy hardcore en eurodance.

Zaterdag 5 oktober

Ook op zaterdag kun je in Rotterdam terecht voor een goed feest. Het al lang uitverkochte Pussy Lounge XXXL vindt deze nacht plaats in Ahoy. Dit feest bewijst dat grootte ertoe doet, aldus de organisatie.

In Amsterdam is in de Heineken Music Hall ook een feest van formaat. Na jaren afwezigheid vond Q-Dance het weer tijd om een X-Qlusive feest te organiseren. Deze editie is in een oud-Hollands jasje gegoten en belooft een goed feest te worden als we naar de line-up kijken.

Dan is er nog een een feest in Zaandam. B.I.T.C.H is een fetishparty waar streng wordt gecontroleerd op kleding. Denk dus aan je dresscode. De sfeer is hier gemoedelijk dankzij een grote groep vaste bezoekers.

Zelf een feest melden? Mail ons op press AT clublifemagazine.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws