ADE: Pioneer Showcase

Rick Francissen | 19 oktober 2013
events


Ver verwijderd van alle andere ADE locaties vind je in de View, midden in het centrum van Amsterdam, een klein steegje met de Pioneer-stand. Na je in te schrijven bij de balie, waarmee je kans maakt op een gratis headphone, moet je zes verdiepingen de trap oplopen. Maar dan heb je ook wat.

P1010283De Pioneer stand is ruim opgezet. Er is ruimte om lekker een drankje aan de bar te drinken of zelf aan de slag te gaan met de apparatuur van Pioneer. Ook worden er presentaties gegeven over de mogelijkheden die de Pioneer DJM-2000 Nexus en de Pioneer DJM-900 Nexus te bieden hebben. Hier is ruimte voor het publiek om vragen te stellen aan de mensen van Pioneer. Ook is het erg fijn dat het niet te druk is waardoor je gemakkelijk met iedereen persoonlijk contact kan leggen.

We spraken met twee jongens die even langskwamen op de Pioneer stand. We vroegen naar hun mening over de stand en of zij vaker hebben gedraaid met een dj-mixer. ‘Wij hebben eigenlijk nog helemaal geen dj-ervaring, maar we vinden het wel erg leuk om op deze manier kennis te maken met deze bezigheid.' Ook vroegen we of ze door dit bezoek van plan zijn om een dj set aan te schaffen. ‘Misschien ooit in de toekomst, maar het gaat ons net even te ver om direct honderden euro's uit te geven aan zo'n apparaat.’

P1010279Geen vraag te gek

Een medewerker legde uit dat ze vooral de mensen kennis willen laten maken met hun producten. ‘Overal in elke club waar je komt zie je Pioneer, daarom is dit de uitgelezen gelegenheid om mensen met ons in contact te brengen. Je kunt ons uitgebreid vragen stellen, of dat nu eenvoudige of diepgaande zijn.’

Daarna loop ik met de medewerker naar een dj-set waar hij mij even laat zien wat de verschillende opties zijn die de producten te bieden hebben. Hieruit blijkt dat hij echt verstand van zaken heeft. Kortom, voor iedereen die geïnteresseerd is in dj-apparatuur een echte aanrader.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws