Succesvolle eerste editie Amsterdam Music Festival

Peter Güldenpfennig | 20 oktober 2013
events


Mocht je gisteren niet in de RAI geweest zijn, dan heb je wat gemist. Het Amsterdam Music Festival heeft nogal wat losgemaakt. Volgens Alda, samen met ID&T organisator van dit festival, is het Amsterdam Music Festival in één keer 'hét nieuwe EDM-festival van ADE'.

Het festival met ruim 30 dj's, drie area's en natuurlijk de bekendmaking van de nummer-1 dj ter wereld, was op voorhand al uitverkocht. Daarmee kon de organisatie sowieso van een succes spreken. Iedere muziekliefhebber kon iets van zijn gading vinden met artiesten als Armin van Buuren, W&W, Showtek en Dimitri Vegas & Like Mike. Wij waren er uiteraard bij, hier is ons party report te lezen.

De nummer-1 dj ter wereld

Ook Hardwell liet van zich horen. De nieuwe nummer-1 dj ter wereld zegt: 'Ik heb altijd enorme bewondering gehad voor collega-DJ’s als Tiësto en Armin en om nu boven hen te eindigen is echt ongelofelijk bijzonder en een eer. Het is een droom die ik al 10 jaar koester en ik heb hier de afgelopen jaren keihard voor gewerkt'.

Volgend jaar weer

Alda Events en ID&T zijn voornemens om ook volgend jaar weer het Amsterdam Music Festival te organiseren. Hoewel hier nog niets over bekend is, zijn we benieuwd hoe de twee organisaties het dan aan zullen pakken. Dit jaar werkte Alda Events en ID&T samen met E&A Events middels het TIKTAK-concept en Sexy by Nature, het concept van Sunnery James & Ryan Marciano. We zijn alvast benieuwd hoe de organisaties volgend jaar invulling zullen geven aan het feest, wij laten ons graag verrassen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws