Avicii komt naar Nederland [22 februari 2014]

Rick Francissen | 28 oktober 2013
events


Wat: Avicii True Tour
Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 22 februari 2014
Prijs: € 47,50

Tim Bergling (a.k.a. Avicii) is niet meer weg te denken uit de dance scene. De dj is voor de derde keer op rij in de top 10-dj's van de wereld terecht gekomen waaronder twee keer op de 3e plaats. De wereldster tourt nu de wereld rond onder de naam van zijn nieuwste album. De True Tour heeft op 22 februari een stop in de Ziggo Dome.

Avicii is bekend geworden door zijn kenmerkende melodieën die de standaard in Zweedse house hebben neergezet. Bekende nummers zijn bijvoorbeeld 'Levels', 'Fade Into Darkness' en 'I Could Be The One'. Sinds hij bezig is met zijn nieuwste album 'True' staat de producer bekend om een andere muziekstijl. Avicii's nieuwe muziek heeft volgens velen veel weg van country. De muziek slaat wereldwijd erg goed aan want zijn zomerhit 'Wake Me Up', die hij samen maakte met Aloe Blacc, heeft inmiddels in meer dan 35 landen een nummer-1 positie in de lijsten weten te scoren.

Tickets

Op donderdag 31 oktober zullen de tickets om 10:00 uur in de verkoop gaan. Via Live Nation en Ticketmaster kun je kaartjes bestellen. De eerste twee shows in Avicii's thuisland Zweden waren binnen 10 minuten uitverkocht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws