BEAT IT Dance event [22 nov. 2013]

Peter Güldenpfennig | 14 november 2013
events


Op vrijdag 22 november wordt in de Maassilo in Rotterdam het BEAT IT! Dance Event georganiseerd.

Dit gigantische initiatief van stichting BEAT IT! Events is bijzonder, want alle opbrengsten uit de kaartverkoop en merchandise-artikelen worden gedoneerd aan onderzoek naar kankerbestrijding.

Tientallen bekende house, trance, progressive, classics en disco dj's zullen deze avond, verdeeld over 4 area's, belangeloos optreden en voor slechts 20 euro kun jij erbij zijn!

Zo komen onder andere Lucien Foort, Dennis Ruyer, Andy Jones, Marc Simz, Mark Sixma en nog vele anderen voorbij deze avond. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen bijna alle bekende party organisaties, promotors, booking agents, VJ's en sponsoren. Uiteraard steunen ook wij van Clublife Magazine dit project.

Hou je van een goed feest en wil je meer informatie? Kijk dan op de officiële website en nodig al je vrienden uit om hetzelfde te doen.

Over BEAT IT!

De organisatie van dit feest is geïnspireerd door Teddy Pedigree Paul (Ruud), een 32-jarige man die het gevecht tegen lymfeklier kanker helaas recent heeft verloren.
Op Facebook gaf hij zijn laatste wens te kennen en riep hij de mensen op om op zijn verjaardag in heel Nederland feesten te organiseren en 100.000 euro op te halen voor KWF.

Via social media heeft deze boodschap een hoop losgemaakt. Inmiddels is er een flink aantal initiatieven ontwikkeld en zijn mensen door het hele land druk in de weer om aan de oproep van Ruud gehoor te geven. Je kunt alle initiatieven vinden op Sta op tegen kanker.

Aan deze oproep heeft een ook klein groepje Rotterdammers gehoor gegeven. Willekeurige mensen die elkaar niet kenden begonnen samen aan een avontuur dat een van de grootste dance events voor KWF zou worden. Met elkaar hebben zij de Stichting BEAT IT Events opgericht en organiseren met een team van enthousiaste vrijwilligers het BEAT IT! Dance Event in Rotterdam.

Jij kunt helpen. En misschien wel op de leukste en makkelijkste manier ooit! Namelijk door deel uit te maken van een geweldig feest! Met elkaar kunnen we een verschil maken voor alle patiënten die strijd voeren, nu en in de toekomst.

BEAT-IT-banner-square-nlBEAT IT! Dance Event

Wanneer: Vrijdag 22 November 2013 - 22:00h - 05:30h
Waar: Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1 – 2, 3081 AE ROTTERDAM
Tickets: Kaarten kosten 20 euro (ex fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Ticketscript . Aan de deur kosten kaarten 25 euro.
Line up: Lucien Foort, Dennis Ruyer, Andy Jones, Marc Simz, Mark Sixma e.a.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws