Feestdagenactie Solar Weekend Festival

Peter Güldenpfennig | 21 november 2013
events


De Early Bird-tickets gingen in twee weken de deur uit, dus doet de organisatie van Solar een verzachtende pleister op je financiële wonden. Als je voor de feestdagen een festivalkaartje koopt, krijg je hem namelijk in een Sinterklaas- of kerstverpakking mét een extra cadeautje erbij.

Solar viert dit jaar zijn tiende verjaardag met het thema 'Sprook', de volwassen versie van een sprookje. Het Roermondse festival aan de Maasplassen is al vier jaar op rij uitverkocht. Solar vindt in 2014 plaats van 31 juli tot en met 3 augustus.

Er zijn twee festivaldagen op het terrein zelf, maar op de camping wordt op donderdag en vrijdag ook al heel wat af gefeest. Je gaat drie of vier dagen lang los op Solar voor respectievelijk 115 en 135 euro. Wil je alleen op het terrein zelf, dan koop je een ticket voor zaterdag en zondag voor 79 euro. De reguliere voorverkoop start in 2014.

Bij de feestdagentickets krijg je een gratis Solar-paspoort. Dit geeft je toegang tot 'sprookjesachtige plaatsen' op het terrein waar anderen niet zomaar kunnen komen. De feestdagenactie is op 21 november gestart, tickets kun je bestellen op de site van Solar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws