Life in Color Rotterdam [14 december 2013]

Peter Güldenpfennig | 22 november 2013
events


Op zaterdag 14 december vindt Life in Color plaats, een over de wereld tourende party met (letterlijk) heel veel kleur. Life in Color is namelijk het grootste verffeest van de wereld. Dus ben je klaar voor een verfrissende verfdouche, dan moet je die dag in Sportpaleis Ahoy zijn.

Het verffeest heeft niet de minste line-up: Nicky Romero, Quintino, Lucien Foort, Wildstylez, Dyna, 4Tezian en MC Roga staan op de lijst. Ahoy is de officiële Europese primeur voor het Life in Color-concept.

De eerste paint blast (en daarmee de officiële start van de show) is om 00:00. Trek bij voorkeur witte kleding aan, daarop zie je de verf het best. De organisatie raadt je aan om een extra set kleren mee te nemen zodat je een droog pak hebt voor de terugreis. Het meenemen van (duik)brillen is geen probleem. Er zijn betaalde lockers beschikbaar om je spullen op te bergen. Er wordt aangeraden om met eigen vervoer te komen, openbaar vervoer is namelijk beperkt beschikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij Sportpaleis Ahoy.

De early birds-tickets zijn de deur al uit, de reguliere tickets voor het ID&T-evenement zijn voor 45,- euro (ex. fee) te koop via lifeincolor.com. Heb je al kaartjes, dan kun je laten zien dat je erbij bent via het Facebookevenement.

Life in Color

Waar: Sportpaleis Ahoy Rotterdam
Wanneer: 14 december 2013
Tickets: €45,-

Check hier de trailer van Life in Color!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws