2013 – 2014 NYE

Rick Francissen | 4 december 2013
events


De laatste maand van het jaar is alweer begonnen en dat betekent dat we de jaarwisseling tegemoet gaan. Voor de mensen die feestend het nieuwe jaar willen starten zijn er op dinsdag 31 december meer dan genoeg feesten te bezoeken. Wij hebben er een aantal geselecteerd.

Freaqshow 2013

In Amsterdam stikt het uiteraard van de feesten op oudejaarsdag. Natuurlijk mag er in een van de grootste evenementenlocaties in Nederland geen feest ontbreken. In de Ziggo Dome organiseert Q-dance daar namelijk de tweede editie van Freaqshow. Hier staan een aantal grote namen uit de hardstyle scene zoals Headhunterz, Coone en Isaac.

TIKTAK NYE

Niet ver van dit hardstyle-spektakel vind je de Heineken Music Hall. Hier is net zoals op 31 december 2012 het TIKTAK new years eve event. Het grootste eclectische feest van het land zal daarom ook flink uitpakken met de steeds populairder wordende ambassadeurs waaronder Yellow Claw, Sem Vox, The Partysquad en The Flexican.

Awakenings New Years Eve Special 2013

Aan de andere kant van Amsterdam kun je in de Gashouder je hart ophalen als je van techno houdt. Net als tijdens het ADE zullen Adam Beyer en Joseph Capriati opnieuw aanwezig zijn. Daarbij wordt de line-up aangevuld door techno-grootheden The Advent (live), Blawan en Joris Voorn.

Reaktor 1 year anniversary

Hier vlakbij kun je trouwens nog een techno-feest van formaat bezoeken. De Amsterdamse organisatie Reaktor viert hier haar éénjarig bestaan. Dit doet de organisatie in het H7 Warehouse Complex. Hier hebben ze behoorlijk wat grote namen voor weten te strikken. Zo komen Surgeon, Shifted, Mark Broom en Jonas Kopp, die B2B met Pfirter zal draaien, langs.

Nachtduik NYE 2013

Hiermee stopt het techno geweld nog niet, want ook in Rotterdam is er genoeg interessants te beleven. In Maassilo vindt hier voor de tweede keer een New Years-editie plaats van Nachtduik met onder andere Speedy J, Kink, Secret Cinema en Todd Terje.

World Of Energy

In Eindhoven kun je terecht voor diversiteit. In het Beursgebouw is deze nacht een mix te vinden tussen veel verschillende dance. Wat je in ieder geval niet zult vinden bij World of Energy is techno. Met namen als Yellow Claw, Vato Gonzalez, La Fuente, Disfunktion, Bakermat en Erick E ligt de nadruk hier vooral op house.

Timeless

In België zijn er uiteraard ook genoeg party's. Timeless is er hier eentje van. Met Alvaro en Yellow Claw als headliners is het duidelijk dat ook hier deze avond goed gefeest kan worden. Een leuk extraatje is trouwens dat je hier onbeperkt drank krijgt bij aankoop van je ticket.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws