B.I.T.C.H [1 februari 2014]

Sanne Ruhaak | 6 december 2013
events


bitch200Zaandam de stad van kneuterige houten huisjes en Verkade-koekjes? No way, twee keer per jaar komen hier de stoutste dromen van alle in latex en rubber gehulde party-gangers uit. 1 februari staat een nieuwe editie van B.I.T.C.H op stapel.

Ben je die halfgare fetishfeesten wel een beetje zat en ben je op zoek naar een professionele aanpak? Dan staat Crazyland, de organisatie van B.I.T.C.H, helemaal voor je klaar. Het halfjaarlijkse feest staat onder de trouwe bezoekers bekend als stoute nacht waar iedereen van elkaar houdt en respecteert. Nou ja, bijna iedereen want alleenstaande mannen komen er niet in. Net als iedereen die aankomt met enige vorm van stof in zijn kleding. Laat je katoenen sokken, lycra shirt of outfit dat van gaas en visnet aan elkaar hangt dus maar thuis. Bij B.I.T.C.H ga je gekleed in latex, rubber, leer, lak of pvc en metaal. Ben je niet zo thuis in wat er zoal in de bouwmarkt te krijgen is, dan stuur je gewoon een foto van jezelf naar de organisatie en hoor je of je outfit door de beugel kan.

Line-up

Met de line-up zit het trouwens wel goed. Een avondje B.I.T.C.H geeft je een keur aan stijlen, varierend van classics, club, deephouse, disco, drum & bass, eclectic, electro, funk, garage, groove, house, latin, lounge, minimal, oldschool, progressive, psytrance, techhouse, techno, trance en tribal house.

Info & tickets

B.I.T.C.H opent haar deuren op zaterdag 1 februari 2014 in de Hemkade, Zaandam. Hoewel je eerst de kerstmaand nog door moet ploeteren is het wel handig alvast een ticket te scoren. Met een maximaal aantal bezoekers van vierduizend gaan die namelijk behoorlijk snel. Een kaartje kost je 37,75 euro (exclusief fee) en haal je bij Ticketscript.

Check hier de aftermovie van de vorige editie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws