Dimitri Vegas & Like Mike: 'Bringing Home the Madness is een persoonlijke triomf'

Peter Güldenpfennig | 17 december 2013
events


Fotografie: Jasper van Bladel

Aankomend weekend is het zover. Dan zal Bringing Home the Madness plaatsvinden in het Sportpaleis te Antwerpen. Zowel vrijdag 20 als zaterdag 21 december staan de broers Dimitri Vegas en Like Mike in de spotlights met een eigen concert. Dat betekent niet dat ze er alleen voorstaan want zowel het Belgische duo Wolfpack als de Nederlandse Nicky Romero en het duo W&W komen langs.

Dimitri Vegas & Like Mike

Voor de broers, wiens echte namen Dimitri en Michael Thivaios luiden, zijn de concerten meer dan enkel grote optredens. Het was namelijk hun overgrootvader die de wielerbaan in het sportpaleis heeft gebouwd. Ook was hij betrokken bij de restauratie van het sportpaleis na de Tweede Wereldoorlog.
Dimitri Vegas & Like Mike

Tegen Clublife Magazine vertellen de broers: 'Dat geeft wel wat extra’s, onze grootvader is daar natuurlijk ook heel erg trots op. De 'circle of life' is nu rond. Op termijn kunnen we er misschien een traditie van maken, van die shows in het sportpaleis.'

De kaarten van het eerste Bringing Home the Madness-concert gingen als een gek over de toonbank. Ze verkochten in één dag 20.000 kaarten. En dat terwijl de twee eerst twijfels hadden over een eigen soloshow. ‘In het begin waren we aan het denken of we dat wel moesten doen, zo’n grote eigen show. Nu is er al een tweede show bijgekomen, die ook uitverkocht is. 40.000 Tickets verkopen voor onze soloshow is een gelijkwaardig gevoel aan die nummer zes positie in DJ-mag. Het is een persoonlijke triomf.’

Aanstaande vrijdag en zaterdag vinden de Bringing Home the Madness-concerten plaats in het Antwerpse sportpaleis. Clublife Magazine is uiteraard aanwezig op beide avonden en pakt uit met een flinke report over de events en een groot exclusief interview met Dimitri Vegas en Like Mike. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten!

Krijg je zelfs na Bringing Home the Madness op zaterdag niet genoeg van de broers? Dan heb je geluk, want Club Noxx in Antwerpen is de plek waar het feest om 23.00 uur gewoon verder gaat. Dimitri Vegas & Like Mike hosten daar hun eigen officiële afterparty waarop het duo Wolfpack het feest nog eens dunnetjes over zullen doen. Tickets voor de afterparty kun je bestellen op de website van Club Noxx.

Bringing Home the Madness After Party, gehost door Dimitri Vegas & Like Mike

NOXX
Straatsburgdok Noordkaai 3
2030 Antwerpen

Tijd: 23.00 uur
Line-up: Wolfpack
Dresscode: casual chic
VIP: vip@noxxantwerp.be
Tickets: 15 euro in voorverkoop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws