Sunnery James & Ryan Marciano's 'Sexy by Nature' [15 maart 2014]

Peter Güldenpfennig | 18 december 2013
events


Sunnery James & Ryan Marciano gooien al maanden hoge ogen met hun 'Sexy by Nature'-concept. Eerder dit jaar stonden ze al wekelijks in Booom! op Ibiza met hun concept en was er ook een Sexy by Nature-stage in de Rai in Amsterdam tijdens het Amsterdam Music Festival.

Tijdens een 'Sexy by Nature'-avond wordt er funky electro gemixt met latin-invloeden. Daarnaast word je visueel geprikkeld door een lekker ogende show waarbij muziek en spektakel ervoor zorgt dat het 'onmogelijk is om stil te staan', aldus organisator Alda Events.

Het dj-duo heeft overigens een behoorlijk goed 2013 achter de rug. Met 'Triton' maakten zij het Dance Valley 2013-thema in samenwerking Dubvision en deden tracks van hun, onder andere ‘S.O.T.U’ met Nicky Romero en ‘Stiffness’ in samenwerking met Chocolate Puma, het goed in de clubs wereldwijd.

Heineken Music Hall

2013 is misschien succesvol voor de twee dj's, dat betekent niet dat ze op hun lauweren gaan rusten. Daarom is het tijd voor een eigen avondvullende show, en dat gaat gebeuren op 15 maart 2014 in de Heineken Music Hall. Allan Harderberg, ceo van organisator Alda Events, heeft hoge verwachtingen van de show: 'Wij werken al jaren met succes samen met Sunnery James & Ryan Marciano voor hun avonden tijdens ADE. Met ‘Sexy by Nature’ in de Heineken Music Hall gaan we echt een volgende fase in. Ik wil nog niet teveel over de show verklappen, maar wij gaan er altijd voor om de verwachtingen te overtreffen op zowel visueel als muzikaal vlak'. Dat Alda Events hiertoe in staat is hebben ze in ieder geval al ruimschoots bewezen met het eerder genoemde Amsterdam Music Festival en de I Am Hardwell-tour.

Early bird-tickets

Voor de snelle beslissers gaan er op donderdag 19 december enkele kaarten in de voorverkoop, exclusief via de facebook-pagina van 'Sexy by Nature'. Hou deze pagina daarom goed in de gaten!

Tickets winnen?

Clublife zou Clublife niet zijn als we geen tickets zouden hebben om weg te geven aan jullie. Wat moet je hiervoor doen? Simpel, like ons op Facebook en je vul je gegevens in en je maakt automatisch kans op een ticket voor Sexy By Nature. Simpel en sneller kan eigenlijk niet en voor je het weet sta jij in de Heineken Music Hall uit je dak te gaan!

Sexy By Nature
by Sunnery James & Ryan Marciano

Locatie: Heineken Music Hall
Datum: zaterdag 15 maart 2014

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws