Partyoverzicht kerst 2013

Peter Güldenpfennig | 24 december 2013
events


Voor de late beslissers onder ons of zij die om wat voor reden dan ook het kerstdiner bij pa en ma hebben moeten afzeggen, niet getreurd! Er is altijd wel wat te doen, ook met kerstmis. Een overzicht van wat er deze dagen zoal te doen is.

Kerstavond (24 december)

Kerst_Bloody_ChristmasIn Culemborg kun je kerst lekker stevig inluiden in XXL. Daar is het namelijk hakken geblazen op Bloody Christmas. Gezellig! En om het nog leuker te maken, de entree is gratis!

Bloody Christmas

Waar: XXL, Culemborg
Tijd: 22.00 – 08.00
Entree: gratis
Line-up: deze wordt geheim gehouden tot op de avond zelf

 

Hollywood_kerstBen je niet zo van de hardcore? No problem! Dan ga je gewoon naar Rotterdam waar je in de Hollywood Music Hall terecht kunt op 'The Battle of the House-beats' tijdens de Night Before Christmas-party!

Night Before Christmas

Waar: Hollywood Music Hall, Rotterdam
Tijd: 22.00 – 05.00
Entree: €12,50 aan de deur
Line-up: Vato Gonzales, Afro Bros, Artistic Raw, Juri Diaz, Lau Savano, Punish, MC: Bruno

[su_divider]

Eerste kerstdag (25 december)

PokkeKerstHerrie2013Om die flinke kerstmaaltijd op eerste kerstdag weg te dansen is niets zo lekker als een flink potje hardcore. Dus waar ben je dan het beste af? Juist, in Beesd, waar ook deze kerst weer een Pokke Kerst Herrie plaatsvindt. Hardcore, terror, frenchcore, het komt allemaal voorbij. Ram die calorieën eraf!

Pokke Kerst Herrie

Waar: Club Rodenburg, Beesd
Tijd: 22.00 – 07.00
Entree: €30,- aan de deur
Line-up: Bigfoot, Mad Dog Italië, Neophyte, Tha Playah, Outblast, Dyprax, Promo, Miss K8, DaY-már, Kratos, Darkraver, Predator, Repix, Noisekick, RDZ e.a.

Is je poen op na sloten kerstcadeaus aan familie en vrienden gegeven te hebben? Niet getreurd, want ook partygangers met een krap budget hebben iets te doen. In Den Haag kun je bijvoorbeeld gratis terecht voor wat lekkere deephouse, progressive en techhouse tijdens de Christmas Caroussel in Flirt. Relaxed!

carouselChristmas Carousel

Waar: Flirt, Den Haag
Tijd: 22.00 – 03.00
Entree: gratis
Line-up: Anthony Moreno, Jay Chin, Jayzo, Levi Bryn, Morgon, Rock Asley

[su_divider]

Tweede kerstdag (26 december)

80ś verantwoordNiets zo leuk als een fout feest toch? Haal je 'dansen rondom de handtas'-moves maar uit het stof en trek een neon-outfit aan, want in Tivoli Utrecht kun je genieten van alle muziek waar je 30 jaar geleden nog niet dood mee gevonden wilde worden op je walkman. Wham? Check. Duran Duran? Check. Modern Talking? Eh, dat gaat wellicht weer iets te ver, maar wie weet...

80's Verantwoord

Waar: Tivoli, Utrecht
Tijd: 23.00 – 04.00
Entree: €15,-
Line-up: 7 Inch Twins

RevealLiever een dansbaar event bezoeken zonder dat je bang hoeft te zijn bekenden tegen te komen? Dan biedt de Escape Amsterdam uitkomst. Op Reveal kun je terecht op de beste big room en house. Ben je student? Dan heb je gratis toegang op vertoon van je identiteitsbewijs!

Reveal Reloaded Xmas Special

Waar: Escape, Amsterdam
Tijd: 23.00 – 04.00
Entree: €10,-
Line-up: El Due, Jay Hardway, Marc Benjamin, Tom Ven – VJ: Joury Gijzen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws