Party overzicht 27 dec – 2 jan

Peter Güldenpfennig | 27 december 2013
events


Na de kerst is het tijd om de volgevreten pens weer strak te dansen! Hoe kun je dat beter doen dan in de club met een vette beat? Hier moet je de komende dagen zijn om weer op gewicht te komen!

Vrijdag 27 december

 

Someone_Told_MixxIn Mixx te Kerkrade kun je terecht op Someone Told Me. Onder andere Yellow Claw, La Fuente & MC Iceman, Roman Baker en Wallpackers bezorgen je een avond waarbij slaap onderaan de lijst staat!

Someone Told Me

Waar: Mixx, Kerkrade
Tijd: 23:00 - 06:00
Entree: €11,95 online, €18,- aan de deur
Line-up: Boscha Nova, La Fuente, Lovado, Roman Baker, The Wallpackers, Yellow Claw, MC: Iceman

 

 

audio-obscura-presents-sven-vath-at-concertgebouw-4948bbDe Duitser Sven Väth mag dan al behoorlijk lang meelopen, de lange techno-sets waar hij ooit zo beroemd mee is geworden weet hij nog steeds te evenaren. Ok, misschien duurt de set die hij in het concertgebouw gaat weggeven geen twaalf uur, maar daarentegen is de locatie wél weer bijzonder.

Audio Obscura presents: Sven Väth at Concertgebouw

Waar: Concertgebouw Amsterdam
Tijd: 19:00 – 03:00
Entree: Uitverkocht
Line-up: Sven Väth, support: Olivier Weiter

[su_divider]

 

Zaterdag 28 december

 

hard_technoAls je dacht dat techno een mannensport was, dan verdien je het om keihard uitgelachen te worden. Want techno is altijd muziek voor iedereen geweest, ongeacht huidskleur of sekse. Dat geldt voor zowel de partygangers als de producers en dj's. Awakenings begrijpt dit goed en komt met een avond waarop vrouwelijke dj's laten zien dat zij hun mannetje staan!

Awakenings: Female Hard Techno Special

Waar: Gashouder Amsterdam
Tijd: 22.00 – 07.00
Entree: €37,50
Line-up: Paula Cazenave, Klaudia Gawlas music, Miss Djax (live), Fatima Hajji, Dj Fernanda Martins, Dj Candy Cox, Daniela Haverbeck

 

NRG_indoorVoor hardcore en rauwe hardstyle moet je de 28e in het Claus Event Centre in Hoofddorp zijn. Daar treden onder meer Radical Redemption, E-Force en Art of Fighters aan. Dat klinkt als een veelbelovend feest op de schaal van Richter!

NRG Indoor

Waar: Claus Event Centre, Hoofddorp
Tijd: 21:30 – 05:00
Entree: €25,- aan de deur
Line-up: Break-Lite, Acid & Bridge, Fanteria, Jason Payne, Outbreak, E-Force, Radical Redemption, Art of Fighters, Ravert, D-Style, Decay, Electric Punk, The Dictator e.a.

 

[su_divider]

 

New Years Eve party's

 

Voor de mensen die feestend het nieuwe jaar willen starten zijn er op dinsdag 31 december meer dan genoeg feesten te bezoeken. Wij hebben er een aantal geselecteerd zodat jij knallend het nieuwe jaar in kan gaan!

Freaqshow 2013

In Amsterdam stikt het uiteraard van de feesten op oudejaarsdag. Natuurlijk mag er in een van de grootste evenementenlocaties in Nederland geen feest ontbreken. In de Ziggo Dome organiseert Q-dance daar namelijk de tweede editie van Freaqshow. Hier staan een aantal grote namen uit de hardstyle scene zoals Headhunterz, Coone en Isaac.

TIKTAK NYE

Niet ver van dit hardstyle-spektakel vind je de Heineken Music Hall. Hier is net zoals op 31 december 2012 het TIKTAK new years eve event. Het grootste eclectische feest van het land zal daarom ook flink uitpakken met de steeds populairder wordende ambassadeurs waaronder Yellow Claw, Sem Vox, The Partysquad en The Flexican.

Awakenings New Years Eve Special 2013

Aan de andere kant van Amsterdam kun je in de Gashouder je hart ophalen als je van techno houdt. Net als tijdens het ADE zullen Adam Beyer en Joseph Capriati aanwezig zijn. Daarbij wordt de line-up aangevuld door techno-grootheden The Advent (live), Blawan en Joris Voorn.

Reaktor 1 year anniversary

Hier vlakbij kun je nog een techno-feest van formaat bezoeken. De Amsterdamse organisatie Reaktor viert haar éénjarig bestaan. Dit doet de organisatie in het H7 Warehouse Complex. Hier hebben ze behoorlijk wat grote namen voor weten te strikken. Zo komen Surgeon, Shifted, Mark Broom en Jonas Kopp, die B2B met Pfirter zal draaien, langs.

Nachtduik NYE 2013

Hiermee stopt het techno geweld nog niet, want ook in Rotterdam is er genoeg interessants te beleven. In Maassilo vindt hier voor de tweede keer een New Years-editie plaats van Nachtduik met onder andere Speedy J, Kink, Secret Cinema en Todd Terje.

World Of Energy

In Eindhoven kun je terecht voor diversiteit. In het Beursgebouw is deze nacht een mix te vinden tussen veel verschillende dance. Wat je in ieder geval niet zult vinden bij World of Energy is techno. Met namen als Yellow Claw, Vato Gonzalez, La Fuente, Disfunktion, Bakermat en Erick E ligt de nadruk hier vooral op house.

Timeless

In België zijn er uiteraard ook genoeg party's. Timeless is er hier eentje van. Met Alvaro en Yellow Claw als headliners is het duidelijk dat ook hier deze avond goed gefeest kan worden. Een leuk extraatje is trouwens dat je hier onbeperkt drank krijgt bij aankoop van je ticket.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws