4D Sound: Body Echoes [11 januari 2014]

Rick Francissen | 8 januari 2014
events


body echoesWat: 4D Sound: Body Echoes
Waar: 4D Sound studio, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 11 januari
Tijd: 20:00 – 22:00
Prijs: €17,50

Tijd voor een hele speciale ervaring. Op zaterdag 11 januari 2014 kun je een nieuwe geluidsdimensie ervaren in de 4D Sound studio in Amsterdam. Het is wel even wat anders dan een avondje stappen, want house hoef je hier niet te verwachten.

Het is juist rust, onstpanning en zeer waarschijnlijk verbazing wat je zult vinden bij dit speciale evenement. Yoga leraar Amanda Morelli voert namelijk een soort ademtherapie uit. De ademhaling is door Italiaanse techno producer Lucy bewerkt en krijgt door zijn live performance een speciale (extra) dimensie waarin het geluid werkelijk van alle kanten komt. Na afloop is er ook nog kort tijd voor een Q&A sessie met de artiesten.

Max Cooper vertelt over het principe van het 4D Sound system in de onderstaande video. Ook op de website van 4D Sound staat uitgelegd hoe het systeem wordt bestuurd.

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Deze scoor je voor €17,50 via de ticketshop van het evenement. Het kopen van een ticket aan de deur kun je vergeten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws