Tomorrowland line-up uitgebreid met weer drie topnamen [08-02-2014]

Steven Wiertz | 8 februari 2014
events


Ondertussen zitten we al op dag vier van de tien waarop de organisatie van Tomorrowland via hun Facebookpagina de volledige line-up bekendmaakt. Elke dag flappen ze er drie namen uit, na vier dagen betekent dat dus dat we al op twaalf bekende namen zitten na vandaag. Krewella is vandaag toegevoegd aan de line-up, deze twee zusjes en de man van het gezelschap Rain Man zijn beide weekenden aanwezig op de zondag 20 en 27 juli. Krewella is een nieuwe maar toch zeker niet onbekende naam, in het afgelopen jaar hebben zij naast hun eigen hit "Alive" ook nummers opgenomen met grote namen zoals onder andere Nicky Romero en Headhunterz.

Ook zal een wat langer bekende naam, namelijk Carl Cox beide weekenden een set neerzetten op de vrijdagen 18 en 25 juli. Nu ontbreekt echter de derde naam uit het line-up trio, de laatste naam is echter zeer zeker niet de minst populaire, dit is namelijk Alesso! Hij zal het festival ook beide weekenden bezoeken op de zaterdag 19 en 26 juli.

Tomorrowland dossier

Mocht je op de hoogte willen blijven rondom het Tomorrowland nieuws dan raden wij je aan om regelmatig een blik te werpen op ons Tomorrowland dossier en ons te volgen op Twitter en Facebook!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws