Tomorrowland line-up toevoegingen: Armin van Buuren, DVBBS en Jamie Jones!

Steven Wiertz | 11 februari 2014
events


Op dag zes van de tien waarop de organisatie van Tomorrowland dagelijks drie namen voor de line-up van het festival voor dit jaar bekend maken hebben we vandaag wel een enorm mooie collectie van namen te horen gekregen! Armin van Buuren, de naam die we de afgelopen jaren continu in de DJ mag top 3 gezien hebben, zal het festival beide weekenden op de vrijdag bezoeken. Vorig jaar had Armin van Buuren wel een enorm mooie start van zijn set, zijn tweede kind, een zoontje is vlak voor zijn set op Tomorrowland geboren.

Naast dat Armin van Buuren een grote naam is voor het Tomorrowland line-up spektakel van de afgelopen dagen houdt het daar niet bij op! Ook Jamie Jones zal beide vrijdagen op het festival aanwezig zijn.  Daarnaast nieuwkomers voor Tomorrowland maar zeer zeker niet impopulair: DVBBS bekend van onder andere de hit 'TSUNAMI' zal beide zaterdagen te zien zijn op Tomorrowland!

Tomorrowland dossier

Mocht je op de hoogte willen blijven rondom het Tomorrowland nieuws dan raden wij je aan om regelmatig een blik te werpen op ons Tomorrowland dossier en ons te volgen op Twitter en Facebook!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws