Campingfestival Welcome Home aangekondigd [29, 30 en 31 mei 2014]

Peter Güldenpfennig | 24 februari 2014
events


Op 29, 30 en 31 mei zal het E3-strand in Eersel (België) plek bieden aan Welcome Home. Dit campingfestival pakt de zaken net wat anders aan dan een gemiddeld festival. Of je nu van techno, tech-house of rock 'n roll houdt, je vindt het allemaal op de verschillende stages die het festival rijk is. Ook kun je loungen aan het strand en is er een playground om je kindertijd opnieuw te beleven.

Programma

De muziek op het festival is divers. Zo kun je van techno genieten bij de Open Huis-stage, is De Tuinhuis-stage de plek waar je moet zijn voor tech-house en hosten The Spineshakers de Le Garage-stage, waar je kunt rock 'n rollen. Voor de veelzijdige muziekliefhebbers is de Blokhut-area ingericht waar er eclectic gedraaid wordt.

Baas op eigen camping

Welcome_Home_eigen_plek
Uiteraard kun je tijdens het driedaagse festival overnachten op de camping.Het is mogelijk om een gepersonaliseerde plek op de camping te krijgen: de organisatie nodigt groepen van vijf tot tien man uit om een thema te verzinnen voor hun eigen plek. Uit de inzendingen van 500 kampeerders kiest de organisatie de beste ideeën. Winnaars krijgen de titel 'Founder of Welcome Home', gratis toegang tot het festival en de camping en voorafgaand aan het festival de mogelijkheid om hun idee te realiseren. De enige voorwaarden zijn dat je plek veilig moet zijn, realiseerbaar is op een oppervlakte van 10 bij 10 meter en bestaat uit inbreng van alle groepsleden. Ideeën door middel van tekst en afbeeldingen kun je mailen naar baas@welcomehomefestival.nl.

Line-up en tickets

De line-up van het festival wordt binnenkort bekendgemaakt, waarna de tickets onmiddellijk in de verkoop gaan. Een weekendticket inclusief camping (donderdag t/m zondag) voor één persoon kost 60 euro. Groepstickets voor vier personen kosten 200 euro. Ook zijn er dagtickets verkrijgbaar: een ticket voor vrijdag en zaterdag kost 40 euro, een dagticket voor vrijdag 20 euro en een dagticket voor zaterdag 25 euro.

Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar op www.welcomehomefestival.nl en www.firstvision.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws