Electric Deluxe - 6 year anniversary [zaterdag 26 april 2014]

Peter Güldenpfennig | 7 maart 2014
events


In de snelle wereld van de elektronische muziek vier je elke mijlpaal die je bereikt. Dat doet Electric Deluxe dan ook uitgebreid in de Maassilo in Rotterdam. Het platform van Speedy J bestaat in 2014 zes jaar en viert dat op de nacht voor Koningsdag in Rotterdam. De Maassilo vormt het decor van deze speciale verjaardag. De line-up schreeuwt niets anders dan: 'komen, hier wil je bij zijn'!

Zo komt Ben Klock langs, die geregeld draait in het oh zo populaire Berghain. We zien hem dan ook als een instituut binnen het Berlijnse clubleven. Samen met Blawan, helft van het duo Karenn, zal hij de Maassilo laten horen hoe je een verjaardag viert.

De Amerikaanse DVS1 is al jarenlang promoter van de meest diverse party's in de Verenigde Staten, maar is daarnaast ook verdienstelijk dj. Ook hij komt op de verjaardag van Electric Deluxe draaien.

Een van de veelbelovende dj's van 2013, Rødhåd, is ook uitgenodigd. Verwacht van hem diepe, krachtige techno.

Anonieme, donkere techno, dat is in twee woorden de set van Subjected. Niets meer, niets minder. Verder doen Serg & Gerd, respectievelijk de bazen van de labels Clone en Fortek, een b2b-set.

Uiteraard is ook Speedy J zelf van de partij. Hij zal de nacht rond een uurtje of acht 's ochtends afsluiten.

Electric Deluxe anniversaryElectric Deluxe - 6 year anniversary

Waar: Maassilo, Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 26 april 2014
Line-up: Ben Klock, Speedy J, Blawan, DVS1, Rodhad, Subjected, Serge & Gerd b2b
Tickets: €29,-

Haal hier je tickets.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws