Volledige line-up Heineken Starclub bekendgemaakt

Peter Güldenpfennig | 6 juni 2014
events


De eerste editie van Heineken Starclub in oktober 2013 was een groot succes, dus is het geen verrassing dat dit jaar Ziggo Dome in Amsterdam het toneel vormt voor een nieuwe editie. Dit jaar treden op 4 oktober onder meer Nicky Romero, Showtek en Chuckie in de Starclub aan.

Heineken StarclubChuckie heeft er in ieder geval al behoorlijk veel zin in. Hij heeft dan ook net een Heineken-tour in Canada achter de rug en dat is hem goed bevallen: 'Het zijn grote producties en er was een fantastisch publiek', zegt Chuckie. 'Nederland is voor Heineken Starclub en de gehele line up van 2014 een thuiswedstrijd en we laten onze fans natuurlijk graag zien, en horen, waarom Nederland een top-positie in de internationale dance scene inneemt!'

Voordat de Heineken Starclub op zaterdag 4 oktober in de Ziggo Dome losbarst, kunnen dance liefhebbers hun hart ophalen in de outdoor Heineken Starclub op Indian Summer Festival (14 en 15 juni) en Mysteryland (23 augustus). Aanstaand weekend (7 en 8 juni) staat Heineken Starclub op Amsterdam Open Air.

Heineken Starclub

Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 4 oktober
Line-up: Nicky Romero, Showtek, Chuckie, Bingo Players, Julian Jordan, Justin Prime, Jordy Dazz, MC Roga
Tickets: €52,50, verkrijgbaar vanaf zaterdag 7 juni via www.seetickets.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws