Oliver Heldens in Club AIR [vrijdag 27 juni]

Nikki Veerbeek | 20 juni 2014
events


Oliver Heldens is hot. Deze zomer heeft hij een bomvol tourschema met internationale festivals en nachtclubs met gigs in EDC, Amnesia Ibiza, Tomorrowland, Departures Ushuaia Ibiza, Creamfields en Electric Zoo Festival, waar hij ongetwijfeld ook de rest van de wereld warm gaat maken voor zijn energieke draaikunsten. Maar net voor zijn wereldtour brengt hij nog eenmaal op Hollandse bodem zijn muzikale kwaliteiten ten gehore.

AIR Amsterdam is vrijdag 27 juni het decor waar Oliver zijn unieke vibe met zijn Amsterdamse fanbase gaat delen en waar ze hun lievelings-dj kunnen uitzwaaien. Een dreamteam van (inter)nationaal bekende artiesten zoals Cleavage, Quinten 909 en The Voyagers staat hem bij.

Oliver Heldens

Oliver was pas 17 toen hij een krabbel zette onder een contract met Spinnin’ Records en sindsdien beleeft hij hoogtepunt na hoogtepunt. In 2013 bereikte zijn hit ‘Gecko’ (uitgebracht op Tiësto’s Musical Freemdom label) de tweede positie in de Beatport Top 100 en stond deze bovenaan in de Deep House Chart. Heldens’ remix van Martin Garrix’ Animals ontving support van onder andere NERVO, Knife Party, Zedd, Porter Robinson, R3had en Pete Tong.

Meer info & tickets vind je hier

OLIVERHELDENS_620

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws