Embrace Live: The sound of Buddha to Buddha at A Day at the Park festival

Peter Güldenpfennig | 4 juli 2014
events


Op 12 juli pakt lifestyle-merk Buddha to Buddha groots uit op A Day at the Park, het jaarlijkse boutique festival in het Amsterdamse Bos. De creatieve samenwerking tussen A Day at the Park en Buddha to Buddha beslaat voor het vierde jaar op rij een vrijplaats vol muzikanten, schilders en andere kunstenaars.

Dit jaar wordt het muzikale gedeelte ingevuld door Buddha to Buddha’s kersverse stichting ‘Embrace Live’, dat tot doel heeft talenten in een vroeg stadium te herkennen, te begeleiden, met de juiste personen en organisaties in contact te brengen en de mogelijkheid te bieden ervaring op te doen.

Onder leiding van Embrace Live ambassadrice Marcella Suring, krijgen dj-talenten als Rachel Green, The Carpet Pilots, Tenzers, Tahko en Virgil Delion de kans om hun kunsten te vertonen, afgewisseld met de reeds gevestigde namen Taras van de Voorde en The Avengers. De talentvolle bands April en The Brahms maken het muzikale Embrace Live-programma compleet.

Ga voor meer info naar: facebook.com/EmbraceLive

Wat: A Day At The Park
Waar: Amsterdamse Bos
Wanneer: Zaterdag 12 juli
Line-up: o.a Marcella, Rachel Green, Tahko, Taras van de Voorde Tenzers, The Avengers, Andrea Oliva, Benny Rodrigues, Erick Eerdhuizen, Franky Rizardo, Matthias Tanzmann, Paul Kalkbrenner
Tickets: 45,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws