Laatste tickets Melt! 2014 in de verkoop

Peter Güldenpfennig | 11 juli 2014
events


Vrijdag 18 juli is het zover, de zeventiende editie van Melt! Festival gaat dan van start. Drie dagen lang is Ferropolis, vlakbij het Duitse stadje Dessau, het decor waar partygangers genieten van een rijk gevulde line-up aan artiesten.

Portishead

Zo doet Portishead dit jaar een exclusief optreden in de avondlucht van Melt!. Sinds de jaren '90 geeft dit trio uit Bristol al het muzikale landschap vorm, eerst met de bijzondere geluiden van debuutalbum Dummy, gevolgd door hun zelfgetitelde opvolger. In 2008 keerde Portishead terug met het album Third, waarop wederom de grenzen van avantgarde en hedendaagse muziek worden verschuift.

Röyksopp en Robyn

Ook op het festival dit jaar: de hernieuwde samenwerking tussen Röyksopp en Robyn. Onder de titel Do It Again 2014 maken ze een exclusieve Duitse stop op Melt!, houd rekening met een energieke golf Scandinavische (electro)pop.

Moderat

En dan is er Moderat, de collab tussen Berlijnse acts Modeselektor en Apparat. Vorig jaar stonden ze al achter de decks op de Melt! Selektor Stage, nu komt er een volwaardige liveshow van dit geruchtmakende trio.

Verder is Fritz Kalkbrenner van de partij, maar ook de zonnige 80’s pop van LA-band Haim. Ellen Allien en haar BPitch-crew zijn aanwezig en Innervisions  viert een special met Dixon, Âme (DJ set), Mano Le Tough, Marcus Worgull, Recondite en Kim Ann Foxman (DJ set) en nog veel meer.

Tickets

Wil je tickets hebben? Dan moet je snel zijn! Het is nu ook mogelijk om enkel voor de zondag tickets te bestellen. Deze speciale Sunday Tickets kosten 49 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.meltfestival.de/tickets. Deze tickets zijn exclusief de camping.

Melt! Festival

Waar: Ferropolis, Gräfenhainichen, Duitsland
Wanneer: 18-20 juli 2014
Tickets: Ga hierheen voor alle informatie over beschikbare tickets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws