Diversiteit op Ultrasonic Festival [26 juli 2014]

Peter Güldenpfennig | 15 juli 2014
events


Ooit begonnen als Rockit Open Air en techno- en house georiënteerd, is de organisatie vanaf 2013 gaan samenwerken met andere organisaties. Het gevolg? Een naamsverandering naar Ultrasonic Festival (hoewel er nog wel een Rockit-stage te vinden is op het festival) en een bredere line-up. Zo ook deze derde editie, met maar liefst zes stages.

Ultrasonic FestivalMainstage

Op de mainstage vinden we onder andere Sidney Samson, Sander Kleinenberg, Housequake en TV Noise. Variatie genoeg dus, maar altijd met een lekkere beat!

Hardlife

Als hardstyleliefhebber ben je natuurlijk te vinden bij de Hardlife-stage. Onder meer B-Front, Audiofreq en Code Black vuren hun salvo's kickdrums op je af.

Rockit

Op Rockit vinden we het beste van het beste op technogebied. Zo komt Miss Djax draaien, doet Steve Rachmad een muzikale duit in het zakje en doet Egbert z'n live-ding!

Grotesque

Grotesque host ook een eigen stage met een heerlijke dosis trance. Zo komen Richard 'In Search of Sunrise' Durand, Lange en natuurlijk DJ RAM draaien.

Latin Lovers

Wat is beter dan een portie latin-beats in de zomer? Juist, niets! LAtin Lovers begrijpt dit maar al te goed. Die heerlijke zwoele latinh-beats worden verzorgd door onder andere Roul & Doors, Roog, La Fuente en Gregor Salto.

Hipsters

Op hipsters tref je een eclectische mix van dj's aan. FeestDJRuud, Dyna, Gio Brown en Lady Bee? Ze zijn hier allemaal aanwezig.


Wat: Ultrasonic Festival
Waar: Maarsseveense Plassen, Maarssen
Wanneer: Zaterdag 26 juli 2014
Line-up: Check hier de line-up
Tickets: €39,50

Check hier de aftermovie van 2013:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws