Eerste festivalnamen Amsterdam Dance Event bekendgemaakt

Eveline Meijer | 6 augustus 2014
events


Vijf dagen, ruim 2000 artiesten en 300 verschillende evenementen op 80 locaties in Amsterdam. Je snapt hem al, het gaat hier over het Amsterdam Dance Event. 15 tot en met 19 oktober wordt Amsterdam overgenomen door het grootste clubfestival ter wereld. Er is nu al iets om je op te verheugen: de eerste namen van de line-up tijdens het festival!

Line-up

Amsterdam Dance Event (ADE) staat bekend als het grootste clubfestival ter wereld. Met verschillende sprekers, evenementen en vette artiesten kun je vijf dagen lang feesten in Amsterdam. De eerste selectie van de line-up is inmiddels bekend en er zitten hele vette namen tussen. Grootheden van eigen bodem zoals Afrojack, Hardwell en Nicky Romero zijn natuurlijk aanwezig, maar ook internationale helden komen naar Amsterdam. Onder andere Audiowhores, Dubfire, Soul Avengerz en DVS1 laten op ADE zien wat ze kunnen. De Franse muziekpionier Jean-Michel Jarre is eregast in Amsterdam. Hele eerste lichting van de line-up tijdens het festival weten? Check hier!

Het programma van ADE wordt in de aanloop van het festival eind oktober verder aangevuld. Op de website van het evenement kan je zien wie er tot nu toe al zijn bevestigd en bekend gemaakt. Kaartjes voor ADE kun je ook al scoren via de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws