De tweede editie van Voyage staat voor de deur

Peter Güldenpfennig | 15 augustus 2014
events


BricAble, de organisatie achter Voyage, maakt zich klaar voor de tweede editie van dit feest. Dit is de eerste keer is dat het georganiseerd wordt in Beachclub Royal. Het event vindt plaats op 6 september.

Twee stages

Je kunt deze avond bij twee stages losgaan. Op de crossover-stage wordt voornamelijk big room, house, electro, techhouse, techno en progressive gedraaid. De Classics-stage is het terrein voor fanaten van de oldschool, jump, early hardstyle en harddance.

Crossover

BricAble_VoyageOp de crossover-stage tref je onder andere dj Jurgen aan, evenals techno-dj Spark Taberner die speciaal voor Voyage een back2back-set doet met de Berlijnse techno-dj Christine Lau. Ook Renvo komt langs, die een door Armin van Buuren opgezette dj-competitie won. In die finale stond trouwens ook DiVasco, hij is inmiddels een bekend gezicht op allerlei grote festivals en ook aanwezig op Voyage. Verder kun je uit je dak gaan op de stevige progressive vibes van Miss Merilyn, het big room-talent Kespa en lokale held Ed voor een deephouse-set, terwijl VJ Yzco de visuals voor zijn rekening neemt.

Classics

Op de Classics-stage komt Stanton langs, bekend van het Rotterdamse Parkzicht, hij waagt zich aan de oldschool, evenals Fausto die ook komt draaien. Voormalig iT-dj Mark van Dale komt ook langs. Ook Genius (jump, early hardstyle), Martin (oldschool) en J.Izee (techno) maken hun opwachting deze avond. MC Da Silva houdt hier de hele avond de sfeer erin.

Voyage

Waar: Beachclub Royal, Hoek van Holland
Wanneer: zaterdag 6 september
Tijd: 22.00 – 04.00 uur
Tickets: €22,- (ex fee)
Tickets & info: bricable.nl

Voor de eventpage op Facebook ga je hierheen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws