HeadQuarterz festival [zaterdag 23 augustus]

Peter Güldenpfennig | 18 augustus 2014
events


In 2014 is het precies een eeuw geleden dat de Eerste Wereldoorlog begon. Hier wordt dan ook het gehele jaar door bij stilgestaan op diverse manieren. Ook de organisatie van HeadQuarterz festival, een gloednieuw festival in Tielt, België, draagt hier aan bij.

Met HeadQuarterz-festival op zaterdag 23 augustus wil de organisatie de sfeer na de bevrijding doen herleven. Een sfeer waarbij verleden en toekomst even niet tellen en het enkel draait om het heden. Op het terrein van de Debra-Group in de Hoogserleistraat te Tielt is er plek voor drie stages met ruimte voor techno, house en hardtechno.

Westfield

Headquarterz FestivalOp Westfield kun je terecht voor het beste op techno-gebied. Absoluut hoogtepunt? Derrick May, de levende legende uit Detroit. Hij wordt bijgestaan door James Ruskin en Mark Broom uit Engeland. Ook de Belgische dj's DJ Neon, Raving George en DJ Kozzmozz zijn van de partij.

Downtown House

Op Downtown House komt publiekstrekker Jimpster draaien. Hij neemt ook zijn labelgenoot Shur-I-kan mee. Verder zal Jade Cox komen draaien. Ook hier zal Belgisch talent van zich laten horen met een live-act van The Furniture Crew en een dj set van JR From Dallas (wat een geweldige dj-naam!). Aangezien de stage gehost wordt door Downtown House is het niet heel vreemd dat ook Downtown resident Dimitri Deman aanwezig is. Als laatste is er ook plek ingeruimd voor een nieuw talent die de stage mag openen.

Inferno

Voor hardtechno en jumpstyle ben je bij de Inferno-stage aan het juiste adres. Zo komt Gunter D. van Studio Brussel draaien, net als Nederlander Daniël Bovie. DJ F.R.A.N.K. en DJ Ghost uit België komen ook langs. Verder kruipt ook de Duitser DJ Amok achter de draaitafels, terwijl Frankrijk van zich laat horen met Manu Kenton en DJ Neck. Die laatste zal een live-act verzorgen.

Headquarterz Festival

HeadQuarterz festival

Wanneer: Zaterdag 23 augustus
Waar: Debra-Group, Tielt, België
Line-up: Derrick May, James Ruskin, Mark Broom, DJ Neon, Raving George, DJ Kozzmozz, Jimpster, Shur-I-kan, Jade Cox, The Furniture Crew, JR From Dallas, Dimitri Deman, Gunter D., Daniël Bovie. DJ F.R.A.N.K., DJ Ghost, DJ Amok, Manu Kenton, DJ Neck
Tickets: €20,-, bestel hier je ticket.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws